Omgekeerde osmose

Omgekeerde osmose

Al 15 jaar produceert Amy Water Systems zelf omgekeerde osmose installaties, waardoor we veel kennis vergaard hebben op het gebied van membraanfiltratie. In die 15 jaar heeft membraanfiltratie een enorme ontwikkeling doorgemaakt, vooral door de steeds verder verbeterde membranen die de industrie levert.

Constant passen wij onze omgekeerde osmose installaties aan op de laatste innovaties. Zo is het rendement van onze installaties intussen 80%.


Hoogwaardige kwaliteit

Hoogwaardige kwaliteit

Wij bouwen onze omgekeerde osmose installaties sober, gebruik makend van topkwaliteit materialen zoals Grundfos pompen, Low-Energy membranen en RVS frames.

Een garantie van 5 jaar zegt genoeg over de kwaliteit van deze systemen.


Brak (zout) bronwater

Brak (zout) bronwater

De laatste jaren produceert Amy Water Systems ook omgekeerde osmose installaties voor de behandeling van brak (zout) bronwater. 

Dit is maatwerk; het ontwerp van een omgekeerde osmose is namelijk volledig afhankelijk van het zoutgehalte van de bron. Op deze manier leveren wij een omgekeerde osmose die exact is afgestemd op de samenstelling van uw bronwater, wat een garantie geeft voor een optimale waterkwaliteit en een lange levensduur van de installatie.