De kracht van Amytech

De kracht van Amytech

Het unieke aan een Amytech ontijzering is dat verwijdering van ijzer, mangaan en kalk door één installatie wordt gedaan. Jarenlang zijn deze systemen getest op de slechts denkbare bronnen. 50 mg/l ijzer en/of 5 mg/l mangaan worden probleemloos verwijderd.


Lage kostprijs per m³ water

Waar conventionele ontijzeringssystemen vaak met twee of meer  pompen werken, werkt de AmyTech installatie slechts op één enkele bronpomp.

Door de gepatenteerde technieken is bijvoorbeeld het zoutverbruik 50 tot 70% lager dan bij conventionele systemen. Hierdoor is het afvalwater ook slechts 2%. Mede door hierdoor heeft een Amytech gegarandeerd de laagste kostprijs per m³ water en een terugverdientijd van slechts 1 tot 2 jaar.


De compactheid van de AmyTech bronwatersystemen. Het aantal flessen is variërend en afhankelijk per situatie.

Compacte installaties

De AmyTech ionenuitwisselaars kunnen wij in veel verschillende varianten leveren; van 28 tot 283 liter hars per cilinder; met 2, 3, 4 of nog meer harscilinders. Op die manier kunnen wij altijd de ideale machine leveren voor uw waterkwaliteit en waterverbruik. 

Een AmyTech ionenwisselaar gebruikt iedere harscilinder, daardoor werkt de installatie ontzettend effectief en neemt het  weinig ruimte in vergeleken bij andere systemen. Ook is de capaciteit achteraf makkelijk uit te breiden.


Microprocessor is zeer effectief

Microprocessor is zeer effectief

De geïntegreerde microprocessor kan de installatie aansturen op de meest efficiënte wijze. Deze wordt geprogrammeerd op de hoeveelheid te verwijderen stoffen en regenereert de harskolommen op de meest gunstige momenten. Dit gepatenteerde besturingssysteem berekent exact de te doseren hoeveelheid zout voor het regeneratieproces. Daardoor bent u verzekerd van een laag zoutverbruik en een optimale opbrengst.