Amy Water Systems

Amy Water Systems

Amy Water Systems is de specialist voor waterbehandeling in zowel de particuliere als de industriële sector. Het bedrijf is sinds 1994 exclusief dealer van Ecowater, uitvinder (sinds 1925) en grootste producent van waterontharders.

In de agrarische- en carwashsector is Amy Water Systems de maatstaf voor bronwaterinstallaties. Aan de basis van deze systemen staat o.a. de innoverende en betrouwbare techniek van Ecowater.

Door gebruikmaking van deze technologieën en onze eigen kennis zijn wij in staat om onze installaties op het hoogst mogelijke niveau te ontwikkelen.

Met de ervaringen en knowhow ontwikkelen we een groot aantal waterbehandelings installaties voor de verschillende branches, zoals:

  • Veehouders
  • Wasstraten/wasboxen/carwash
  • Glazenwasser/reinigingsbedrijven
  • Horeca
  • Visindustrie
  • Particuliere markt

 


Maatwerk

Het contact met de klant van essentieel belang voor de ontwikkeling van onze producten en installaties. Voor dat we aan een installatieproces gaan beginnen, maken we eerst een analyse van de situatie. Met behulp van deze gegevens wordt er een voorstel gemaakt richting de klant.

Uiteindelijk levert Amy Water Systems een bronwaterinstallatie "op maat". Dit resulteert voor onze klant in een installatie met de laagste kostprijs per m³ water en een systeem wat aan alle gewenste specificaties voldoet.

Door de aanwezige ervaring en knowhow en met behulp van de beste materialen (wereldwijd) ontwikkelen we deze systemen zelf. Hierdoor leveren wij maatwerk en behalen we hoge rendementen.